PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslank programma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wat het is en hoe het werkt

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves aangesproken als energiebron en blijft de spiermassa behouden. Het programma kent drie fases, onderverdeeld in zes stappen met 5 tot 7 eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en natuurlijk veel groenten!

Laten we eerlijk zijn, een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt natuurlijk ook niet “veel” geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefst een snel en blijvend resultaat, maar ook op een gezonde en verantwoorde manier afvallen.

PowerSlim is géén dieet. Het is een lifestyle waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven, ook als je een drukke baan en een gezin hebt. Geen ingewikkelde recepten waarvoor je uren in de keuken moet staan, iedereen kan het! Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 140 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie!

PowerSlim producten

Wat kost PowerSlim?

Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wat het PowerSlim programma kost. Uiteraard is het volledig afhankelijk van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, maar over het algemeen kun je het volgende aanhouden:

PowerSlim kost per maaltijd/eetmoment ongeveer € 2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 5 tot 7 producten per dag.

Om te beginnen met PowerSlim is er ook een starterspakket verkrijgbaar, dit pakket kost € 159,- en bevat variatiemaaltijden voor 8 tot 10 dagen, een shaker, vitamines en mineralen tot 1 maand en het PowerSlim kookboek, vol met heerlijke recepten en weekmenu’s. Bij elk PowerSlim pakket is de coaching inbegrepen en bestaat uit een gratis intake, een uitgebreide lichaamsanalyse en wekelijkse consulten waarin we de voortgang bespreken.

Je gewicht behouden met PowerSlim

Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt, laten we nog niet los. We gaan voor een blijvend resultaat. Daarom houden we je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang onder begeleiding om een terugval te voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat je je streefgewicht ook daadwerkelijk behoudt.