Cyro21

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie. Deze behandelingen, op basis van koudetherapie, veroorzaken een thermische schok in de vetcellen waardoor deze cellen definitief afsterven. Zo krijg je fantastische resultaten, niet enkel op het gebied van afslanken maar ook op het gebied van huidversteviging. Bovendien is deze therapie volledig pijnloos, snel en betaalbaar!

Huidopbouw

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af.

Behandeling

Bij elke behandeling met de Cryo21 wordt er een laagje vetcellen permanent verwijderd. Een behandeling duurt trouwens maar 20 tot 30 minuten en bij sommige lichaamszones is het resultaat al direct zichtbaar. De therapie houdt eigenlijk in dat een gecontroleerde koeling op een bepaalde lichaamszone ervoor zorgt dat de cel afgebroken wordt en via de natuurlijke weg het lichaam verlaat. Door de soepele beweegbare kop zijn er heel wat zones die behandeld kunnen worden. Denk aan gezicht, hals, decolleté, de (dubbele) kin, armen, borsten, buik, zwembandjes oftewel lovehandles, billen, kuiten.

Toepassing

De mogelijkheden zijn eindeloos. Informeer zeker wat voor u en uw lichaam mogelijk is. Dankzij de Cryo21 therapie bevriezen niet enkel de vetcellen, ook cellulitis vermindert, de vormen van het lichaam verbeteren en het lichaam slankt af. Bovendien stimuleert de Cryo21 de bloedsomloop en draineert het afvalstoffen. Er zijn dus tal van positieve effecten! En de resultaten spreken dan ook voor zich.