Slank & fit

Welk doel je ook hebt: afvallen, fitter worden of gezonder leven, het kan allemaal bij Bodycurves. Buiten onderstaande diensten bieden we ook een totaalpakket aan waarin we samen met jou gaan kijken naar de best passende oplossing. Door de persoonlijke, gezellige aanpak en de kleinschaligheid is succes gegarandeerd.

Warmte cabines

Heb je een streefgewicht? Sporten in een warmtecabine boekt resultaat. Je geeft aan waar je aan wil werken en we gaan aan de slag met gerichte oefeningen. Bij aanvang is het mogelijk jouw omvang te meten. Na 8 x sporten wordt je nogmaals gemeten en je zult zien… het werkt!

Meer informatie

PowerSlim producten

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslank programma gericht op het behalen en behouden van je streefgewicht. Hierbij is uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het PowerSlim programma volg je onder de persoonlijke begeleiding van een BodyCurves voedingscoach.

Meer informatie

Cyro21

Cryolipolyse bevordert de afvoer van vetcellen tijdens sporten of dieet en biedt juist een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd.

Meer informatie

Wegen

Ongeacht of je bezig bent met een afslank programma of in balans bent, je gewicht zal fluctueren of niet het verwachte gewicht aangeven. Laat je zeker niet uit het veld slaan door tegenvallende weeg resultaten. Door het weer of persoonlijke omstandigheden kun je wat meer vocht vasthouden of zijn er wijzigingen je spiermassa.

Meer informatie