Over ons

Sinds kort ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Een eetprogramma volledig gebaseerd op het verminderen van koolhydraten met toevoeging van de juiste eiwitten. Hierbij blijft de spiermassa behouden en verlies je daadwerkelijk alleen vetmassa.

Verandering van eetpatroon

Wil je aan de slag met het veranderen van een eetpatroon dan zul je ook naar je overtuigingen en naar je gedrag moeten kijken. Voeding, overtuigingen en gedrag lopen hand in hand. Als je bijvoorbeeld de overtuiging hebt dat brood gezond is, zal het niet eens in je opkomen dat je buikpijn wel eens van de vier of vijf boterhammen die je per dag eet kan komen.

Verandering van gedrag

Ook gedrag kun je niet van voeding loskoppelen. Voeding is cultuur, gezelligheid, wie je bent en waar je vandaan komt. Wil je gezonder gaan leven dan zul je dus ook een gezonder gedrag moeten ontwikkelen. En dan kom ik om de hoek kijken want gedrag veranderen is waarschijnlijk het moeilijkst wat er is. Het is verweven met hoe je op dit moment in het leven staat. Ik leer je het bewustzijn te ontdekken en kleine stapjes richting nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Samen kijken we naar hoe je gezonde voeding onderdeel van jouw leven kunt maken. Een eetpatroon dat bij jouw leefstijl past. Als jouw voedingscoach sta ik altijd voor je klaar, je staat er dus zeker niet alleen voor!